Comfix individuele computer begeleiding, hulp bij computers
Site Assist Professional

Welkom bij ComFix !

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf welke goed naar uw wensen luistert, en met meer dan 25 jaar ervaring in het vak uw computer perfect onderhoud of repareert, dan bent u hier op het juiste adres.

Comfix werkt met duidelijke afspraken, doordat wij doorgaans de reparatie direct bij de klant kunnen oplossen, komt u niet voor verassingen te staan, de meest gangbare onderdelen hebben wij dan ook bij ons in de auto, zodat wij de reparatie direct volgens afspraak kunnen uitvoeren, ook als het onderdeel er niet is dan bestellen wij deze en komen wij alsnog bij u thuis de storing verhelpen. gemak dient de mens, en u kunt zelf zien en controleren wat er aan reparatie wordt uitgevoerd.

Hulp op Afstand !!

Indien uw internet verbinding nog werkt is hulp op afstand ook mogelijk.
Via de onderstaande link kunt u software downloaden waarmee wij uw computer of laptop kunnen bedienen, met deze software kunnen wij storingen verhelpen of wijzigingen voor u doorvoeren.

ComFix Quick Support
ComFix Quick Support

INFO@COMFIX.NL

ComFix individuele computer begeleiding.

Het kunnen werken met computers is bijna onmisbaar geworden. Op privégebied is het een handige methode om bijvoorbeeld een vakantie te boeken via internet, een mail te sturen naar een verre vriend(in), een mooie uitnodiging voor een feestje te maken. Voor de uitoefening van een beroep is de computer ook niet meer weg te denken en geeft een goed gebruik van de toepassingen veel extra mogelijkheden om extra effectief te werken.
Maar ook in het dagelijks leven worden computervaardigheden steeds belangrijker. Denk aan contact onderhouden via internet met familie en vrienden, foto's bewerken of muziek en films downloaden.

Er worden veel computercursussen gegeven en gevolgd, maar eenmaal thuis verloopt het niet naar wens. Vooral oudere mensen hebben behoefte aan individuele computerbegeleiding. "Kon iemand me maar even wegwijs maken, ik kom er zelf niet uit" of "de kinderen of kleinkinderen leggen het zo snel uit" zijn veelgehoorde kreten. ComFix kan u hierbij ondersteunen.

U kunt kennis maken met de basisprincipes van Windows. U leert daarbij omgaan met de muis, het toetsenbord en verschillende vensters. Ook kan het zo zijn dat u wilt weten hoe u bestanden bewaart, verplaatst, wist en kopieert. Of u wilt de eerste beginselen van internet en e-mail onder de knie krijgen.

 

U kunt ons per 30 minuten in huren voor diverse vraagstukken, neem gerust contact met ons op.
ook begeleiding over een periode van meerdere weken is mogelijk.