Site Assist Professional

Welkom bij ComFix !

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf welke goed naar uw wensen luistert, en met meer dan 25 jaar ict ervaring uw apparatuur perfect onderhoud of repareert, dan bent u hier op het juiste adres, ook zijn wij een door de overheid gecertificeerd zonnestroom installateur.

Comfix werkt met duidelijke afspraken, doordat wij doorgaans de reparatie direct bij de klant kunnen oplossen, komt u niet voor verassingen te staan, de meest gangbare onderdelen hebben wij dan ook bij ons in de auto, zodat wij de reparatie direct volgens afspraak kunnen uitvoeren, ook als het onderdeel er niet is dan bestellen wij deze en komen wij alsnog bij u thuis de storing verhelpen. gemak dient de mens, en u kunt zelf zien en controleren wat er aan reparatie wordt uitgevoerd.

Hulp op Afstand !!

Indien uw internet verbinding nog werkt is hulp op afstand ook mogelijk.
Via de onderstaande link kunt u software downloaden waarmee wij uw computer of laptop kunnen bedienen, met deze software kunnen wij storingen verhelpen of wijzigingen voor u doorvoeren.

ComFix Quick Support
ComFix Quick Support

INFO@COMFIX.NL

Comfix Laptop reparatie service.

 

Het hardware matig repareren van een laptop is een vak appart, veel bedrijven trekken hun handen er dan ook van terug, en zeggen dan onterecht dat u beter een nieuwe kunt gaan kopen, zodra het scherm geen beeld meer geeft of b.v. de voedingsaansluiting defect is valt het door hun niet te repareren of zijn de kosten te hoog, hierin is ComFix de uitzondering het repareren van een voedingsaanluiting van uw laptop is wel degelijk uit te voeren en kost vaak niet meer dan 50 euro, en ook het vervangen van een scherm hoeft doorgaans nog geen 200 euro te kosten en daar heeft u geen nieuwe laptop voor. Hieronder vinden u een overzicht van vaak voorkomende problemen bij laptops. .

Laptop Laad niet meer bij.

Dreamweaver CS3Als uw laptop niet meer wil bijladen dan kan zijn dat uw voeding defect is, zodat deze geen of te weinig stroom levert, en een defecte accu wil ook nog wel eens voor problemen zorgen, maar een veel voorkomend probleem bij laptops is het kapot gaan van de net entree of voedingsaansluiting van uw laptop of notebook. ComFix repareert deze storingen voor u, Ook de voedingsaansluiting in de laptop is goed te herstellen en wordt dan met een lijmpistool gefixeerd, zodat hij minder snel weer stuk gaat, ook dit is bij u thuis te herstellen.

 

Laptop Scherm geen beeld

A Laptop ComputerGeeft uw laptop geen beeld meer, dan kan dit diverse oorzaken hebben, het kan aan de videokaart liggen, deze zit doorgaans los in de laptop en is dus goed en betaalbaar te vervangen, of de bekabeling van vgakaart of mainboard naar het scherm toe, ook dit is te repareren. de meest voorkomende storing is echter dat de Invertor of het backlight van het scherm defect is, de invertor is los verkrijgbaar, en in sommige gevallen is ook het backlight los te vervangen, wil dit niet dan moet er een nieuw beeldscherm worden geplaatst en ook dit is uiteraard goed doen, u ontvangt natuurlijk van te voren een prijsopgave.

 

Laptop Scherm defect

Dreamweaver CS3Het komt wel eens voor dat een laptop valt, en dat deze wordt dicht gedaan terwijl er nog iets op het apparaat ligt met het gevolg dat het scherm barst, reparatie is dan niet mogelijk het hele paneel moet dan worden vervangen, en het mag dan zo zijn dat er veel soorten laptops zijn maar de panelen die er in gebruikt worden zijn vaak het zelfde, wij kunnen die goedkoop voor u inkopen met het gevolg dat ook dit goed en betaalbaar te repareren is.