Site Assist Professional

Welkom bij ComFix !

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf welke goed naar uw wensen luistert, en met meer dan 25 jaar ict ervaring uw apparatuur perfect onderhoud of repareert, dan bent u hier op het juiste adres, ook zijn wij een door de overheid gecertificeerd zonnestroom installateur.

Comfix werkt met duidelijke afspraken, doordat wij doorgaans de reparatie direct bij de klant kunnen oplossen, komt u niet voor verassingen te staan, de meest gangbare onderdelen hebben wij dan ook bij ons in de auto, zodat wij de reparatie direct volgens afspraak kunnen uitvoeren, ook als het onderdeel er niet is dan bestellen wij deze en komen wij alsnog bij u thuis de storing verhelpen. gemak dient de mens, en u kunt zelf zien en controleren wat er aan reparatie wordt uitgevoerd.

Hulp op Afstand !!

Indien uw internet verbinding nog werkt is hulp op afstand ook mogelijk.
Via de onderstaande link kunt u software downloaden waarmee wij uw computer of laptop kunnen bedienen, met deze software kunnen wij storingen verhelpen of wijzigingen voor u doorvoeren..

ComFix Quick Support
ComFix Quick Support

INFO@COMFIX.NL

ComFix Verkoop

ICT verkoop

 

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe machine of wellicht toch een laptop. en u wilt daar begeleiding en advies bij dan kunt u bij ons terecht, door onze jarenlange ervaring als pc bouwer kunnen wij iedere machine voor uw in elkaar zetten en deze dus perfect op uw thuis situatie afstemmen, uiteraard met een oog op de toekomst zodat uitbreiden goed mogelijk is, dit advies krijgt u gewoon thuis dus u hoeft er de deur niet voor uit.

Bent u er zelf niet zeker van wat u wilt aanschaffen, ook dan kunt u een beroep op ComFix doen, wij komen bij u thuis en geven advies over wat er in uw situatie het beste is, uiteraard kunnnen wij deze hardware dan ook leveren en compleet draai klaar bij u installeren.

Ook als u al een nieuwe computer of laptop heeft aangeschaft en u wilt dat thuis alles weer in goede orde draait dan maken wij dit graag voor u klaar, wij halen de oude data van uw vorige computer of laptop af en zetten deze weer op de nieuwe machine, en ook de randapparaten en internet verbinding maken wij weer in orde. dingen zoals telebankieren e.d. worden ook getest zodat u direct weer aan de slag kunt.

Kortom bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop kunt u goed terect bij ComFix, wij kunnen iedere gewenste computer voor u bouwen en ook nagenoeg ieder merk laptop is door ons te leveren.

 

Zonnepanelen verkoop

 

Loopt u met het idee zonnepanelen aan te schaffen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies, wij komen ter plaatse de situatie met u opnemen om zo tot een goed advies voor uw woning en jaarverbruik te komen, de installatie van de panelen wordt door ons zelf gedaan en gaat ook in overleg met de klant om tot een goed en net resultaat te komen.

Heeft u al een pakket voor zonnestroom besteld en wenst u deze geinstalleerd te hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn een door de overheid gecertificeerd zonnestroom installateur, geregistreert in het qbis.nl register van de overheid.

Neem gerust contact met ons op voor een stukje advies.