Comfix individuele computer begeleiding, hulp bij computers
Site Assist Professional

Welkom bij ComFix !

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf welke goed naar uw wensen luistert, en met meer dan 25 jaar ict ervaring uw apparatuur perfect onderhoud of repareert, dan bent u hier op het juiste adres, ook zijn wij een door de overheid gecertificeerd zonnestroom installateur.

Comfix werkt met duidelijke afspraken, doordat wij doorgaans de reparatie direct bij de klant kunnen oplossen, komt u niet voor verassingen te staan, de meest gangbare onderdelen hebben wij dan ook bij ons in de auto, zodat wij de reparatie direct volgens afspraak kunnen uitvoeren, ook als het onderdeel er niet is dan bestellen wij deze en komen wij alsnog bij u thuis de storing verhelpen. gemak dient de mens, en u kunt zelf zien en controleren wat er aan reparatie wordt uitgevoerd.

Hulp op Afstand !!

Indien uw internet verbinding nog werkt is hulp op afstand ook mogelijk.
Via de onderstaande link kunt u software downloaden waarmee wij uw computer of laptop kunnen bedienen, met deze software kunnen wij storingen verhelpen of wijzigingen voor u doorvoeren.

ComFix Quick Support
ComFix Quick Support

INFO@COMFIX.NL

Zonnepanelen PV-Zonnestroom systemen.

Comfix is een door de overheid gecertificeerd zonnestroom installateur, wij zijn in het bezit van 2 certificaten,

1. Bouwkundig installateur zonnestroom systemen

2. electrotechnisch installateur zonnestroom systemen

Door onze ruime ervaring met installatie voor verschillende partners in Nederland bent u bij ons dan ook aan het juiste adres voor de installatie van uw systeem.

 

Ook voor de aanschaf van een PV (zonnepanelen) systeem kunt u bij ons terecht of het nu gaat om opbouw of een indeksysteem welke vlak met uw pannen ligt, dit is bij ons allemaal mogelijk, door de dagelijkse werkervaring met deze systemen zijn wij goed op de hoogte van de wisselingen in deze techniek en kunnen wij u dan ook van goed advies voorzien, uiteraard helemaal aangepast op uw woonsituatie en jaarlijkse verbruik.